To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

Hem Valpar Minneslund Omplacerade Hanar Tikar Köpa hund Länkar Historier Historier Till salu Angel Love Flash BENTLEY Nikita Miona Bentley utställning Nikita utställning Brian Brians utställning Casse Casses utställning Diza Hilma Kelsie Kelsie utställning Luzy Minerva Minerva utställning Mimmi Molly Sheila Stasies Stella Sheron Sting Saga Sagas utställning Speed Speeds utställning Tekla Teklas utställning 

Historier

En tanke ställare!Hem sökes: 2 år gammalt barn. Orsaken är att jag har köpt en hundvalp,och nu har jag inte den tid barnet kräver längre. Barnet har blivit allergisk. Jag är också rädd att barnet ska bita min valp. Barnet är pott tränad och har fått alla vaccinationer. Behöver nytt hem från i morgon, kommer annars att avlivas. Alla svar beaktas!DETTA SKULLE DU ALDRIG GÖRA MOT ETT BARN! VARFÖR TYCKER DU DÅ ATT DET ÄR ACCEPTABELT ATT GÖRA DET MOT EN HUND ELLER KATT?Om du inte kan investera 15 år i din hund eller katt, låt bli att skaffa en!!!

Konsten att fotografera din valp * Ta ut filmrullen från förpackningen och ladda kameran * Ta förpackningen från valpens mun och kasta den i skräphinken * Lyft upp valpen från skräphinken och borsta bort kaffesumpen från valpens nos * Välj ut en bra bakgrund för fotograferingen * Skruva fast kameran på kamerastativet, kolla så att blixt och skärpa fungerar * Hitta valpen och dra loss en smutsig socka från dess mun * Sätt valpen på den utvalda platsen och ställ dig bakom kamerastativet * Glöm den utvalda platsen och kräla på alla fyra efter valpen * Ställ in skärpan med en hand medan du motar bort valpen med den andra handen * Hämta en näsduk och torka bort nosavtrycket från linsen * Släng ut katten och hämta en pappersbit att torka bort blodet från, det av katten förorsakade, rivsåret på valpens nos * Försök få valpens uppmärksamhet genom att pipa med en leksak över ditt huvud * Sätt på dig dina glasögon igen och kolla om kameran har gått sönder * Studsa upp fort som fan och plocka upp valpen i nackskinnet och säg:"Nej, nej - sånt gör vi utomhus!" * Plocka fram ett glas och en fin whiskey * Sätt dig i din favoritfåtölj, lägg fötterna på soffbordet, läppja på whiskeyn och besluta dig för att det första du ska lära valpen i morgon är "Sitt" och "Fot".